Berättelser/reportage-Djurkommunikation

Möten/patient berättelse

Djurkommunikation

Så här jobbar jag ! Jag har en egen gåva att prata med djur när jag var liten ville jag vara som Snövit som pratade med djuren i skogen. Med åren har jag utvecklat detta och nu är det mitt jobb att kunna framföra djurs önskan och information om deras hälsa och ohälsa. När jag kommunicerar med djuret lägger jag min logistik åt sidan för att kunna ta emot djurets energi i bilder, ord, tankar, smärta och färger 

Genom djurkommunikation kan jag ta reda på bakomliggande problem eller orsaker till beteenden. Djur är individer och personligheter med både tankar, känslor och åsikter. Jag jobbar med att hitta orsaken till problemet för att hjälpa djuret. Det är fortfarande ett djur som fungerar enligt dess ras eller betingelser. Dom blir inte som vi människor för att jag kommunicerar med dom,det handlar om att förstå orsaken till det som vi upplever som problem för att hitta lösningar som tillgodo ser djuret.  Det är inte alltid bekvämt att få höra vad djuret förmedlar och det får man vara beredd på mycket kan komma fram. Oftast känns djuret lugnare efter ett samtal och ev kan jag hjälpa till med homeopatiskt läkemedel eller att ni ska besöka en veterinär om så skulle behövas. Även när ett djur är sjukt kan man kontakta mig om det skulle vara så att frågan kommer upp att ev behandling hos veterinären blir för dyrt men ni ska också vara beredd på att jag jobbar för djurets bästa.   Själv har jag tagit bort knölar på min hund som kan påverka kroppens funktioner med hjälp av homeopat medicin. Veterinären blev förvånad att knölarna var borta när vi var på ett besök för en annan orsak och han mår så mycket bättre nu utan operation. 

Så låt djuren få sin röst hör kontakta mig för ett besök.

Här är några presentationer från några kunder i Juni 2020

Hej

Ett mycket givande samtal. Jag fick ord på det jag kände med Sniper. Jag tycker att sådana samtal alltid är väldigt intressanta så jag hade kunnat vara där i flera timmar men för andra är 30 min nog bra. Jag tycker att flera borde göra detta för att få förståelse för sitt djur, varför dom gör vissa saker på speciellt sätt Sniper är på något sätt väldigt glad efter vår träff, jag känner att jag pratar med honom mera och talar om vad som händer eller vi ska göra och Sniper är väldigt uppmärksam på mig och jag kommer att träffa dig igen. Kicki och Sniper

Hej

Det var en fin stund, roligt att se Herman sitta förhållandevis lugnt i ditt knä. Jag ville ju veta hur Herman mår och känner sig. Det  intressanta var :  Att du kände hans bakdel ( som H. skadat tidigt i våras på halkan). Han haltar ej så det är inget som syns.     *Att han saknar sin runda figur som dotrans hund har tagit hem till sig- vi kommer ta hem den igen !   *Att Herman är stark och har mycket liv i sig ännu ( trots sina 10 år)    *Att du kände av något med hans ögon, som kan vara något av inre organ som spökar. Herman har ju gråstarr, men ska kolla upp det med veterinären. Jag tycker verkligen att hundägare borde testa detta med /för sina hundar men även som ägare. Hälsningar Christina & Herman


Det finns många berättelser om möten men min önskan och dröm är att hund/kattstall ,veterinärer djurbutiker också skulle våga vara mera öppna om att få veta mer om djuren och framför allt för dig som tar över ett djur från ett dåligt hem det djuret har mycket fysiska och psykiska men som jag kan hjälpa dom med. Jag kommunicerar med alla djur även dom i naturen.

Jag finns nu på F-book  Djurhalsa.kommunikation Välkommen in på sidan där kan du läsa om uppdrag, tips och råd , se och träffa några djur  som jag har träffat. Jag jobbar med bilder från norr till söder och i bland möts vi efter vägen när jag passerar. 

Här ovan har jag skrivit som Sniper han har fått matte att kontakta mig igen. Om du vill kan du få följa med på vår fortsatta resa på f-b sidan.
  


Detta reportage skrevs efter ett tips när jag pratade med hundar i Sollefteå. Det var många som kom med sin hund för att prova /få reda på hur deras fyrbenta vän mår. Några behövde få medicin för sitt problem och andra blev bättre av att jag förstod dem och översatte till ägaren.

När man jobbar på detta sätt gäller det, att inte ägaren kommer och är helt låst dvs har en dålig attityd mot mitt arbete. Men om ägaren är nyfiken och medgörlig går det mycket lättare om man vill veta något, inte bara hur det ser ut hemma och vilken filt jag tycker bäst om.

 Det är inte bara att prata med djur man måste gå in i deras våglängd och bli accepterad och det kan ta en liten stund 30-60 min brukar vara lagom för att få in flödet första gången sen går det mycket lättare när vi litar på varandra.

Här är en av de vilda patienterna . Den har flugit in i ett fönster och mår inte bra.  Jag tar upp den får den lugn och känner igenom kroppen om allt är som det ska. Jag lyfter försiktigt vingarna och ser på fjäderpennorna  och om vingens ben är helt. Sedan ger jag den akut homeopatiskt medicin för att stärka den och ev sätta igång en läknings process.  När den lille vännen mår bättre så ger sig den i väg. Det har hänt att fågeln har kommit tillbaka om den inte mår så bra och då får den mer medicin och vilar lite till.


Telepati /Djurtolkning / kommunikation

Katten April

Den här katten brukar rymma på sommaren. Men i år sept 2019 trodde jag att det var lugnt men vad jag hade fel.  När matte hörde av sig denna gång hade hon varit borta i 2 dagar. 

Jag skickar telepati till katten. 

April Du måste du visa dig matte är orolig.

Tillbaka fick jag att hon har det bra. Färsk skogsmus mm så gott..

Sedan får jag detta till mig. Jag sitter på ett bord "fönsterbräda" och tittar ut genom ett smutsigt fönster med gamla hakar och tittar ut. Det regnar ute.

Jag ber henne bestämt att hon ska gå hem eller åtminstone visa sig för matte. 

Jag meddelar matte som blir orolig att hon är inlåst. Men jag lugnar henne att den känslan får jag inte.

Vi hörs flera gånger under denna tid.

Jag kommunicerar vidare med katten sent en kväll,  då har jag en väldigt bestämd ton. NU GÅR DU HEM !!

Hemkomst

Fem dygn senare hör matte att något  som låter kl 01.00. 

Jo då kommer en kelig och hungrig April hem efter sitt lilla äventyr. 

Hon hade så mycket att berätta och pratade på men matte förstod inte så mycket.

Skogsmössen tyckte inte heller om regn så då söker även dom skydd och då finns det inte så mycket att äta.

Regnet höll i sig ett tag och längtan till korgen kom smygande.

Hem ljuva hem.

Så nu hoppas vi att hon håller sig hemma för denna gång.

Hösten är en spännande tid för katter att ge sig ut på äventyr framförallt på landsbygden. Mycket händer i naturen och många bebisar har börjat börjat att röra på sig lite mer ett gott byte för en snabb kisse. 

En varm god skogsmus eller ekorre det är delikatess för en hungrig kisse katt. Deras riktiga instinkt kommer fram för att överleva.


Bekräftelsen

Det är alltid kul att få bekräftelse det är både tacksamhet och stärkande och jag känner att jag har gjort ett bra jobb. Så här skrev matte ordagrant till mig.

Det är så skönt att ha henne hemma igen. Jag ska också bekräfta att du hade alla rätt på bordet och fönstret och de gamla hakarna. Öde tomten ligger ca 40 m från mitt hus och där finns ett förråd som dörren är trasig på. Jag gick in och tog en bild, jag visste inte ens om att det fanns bord och så där inne.

Tack för all hjälp Helen och April

15 sept 2019

Matte och jag hade flera sms kontakter men allt kan inte skrivas ner detta är ett sammandrag ur händelsen.

Slutet gott allting gott ! Nu myser dom tillsammans igen och jag har slutfört mitt uppdrag denna gång.

Varma Hälsningar Varja


Tjänstens namn

Klicka här och börja skriva. Vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos.

Hembesöket som blev så lyckat

Det här är Geisha som bor i Skutskär.

Jag var på hembesök av en annan anledning men vi kom in på denna dams beteende när hon är ute och går. 

På ett visst ställe stannar hon och stirrar rakt fram och vill helst inte fortsätta gå. Ägaren ser inget och säger till henne kom nu  ,vad är det ? Matte drar i kopplet kom ! men hon går motvilligt med, sen går det bra igen. Detta har pågått länge i stort sett varje promenad.

Jag skannade in henne och fick en bild av en påkörd katt som inte har gått vidare. Jag sänder över henne till katthimmlen.  Sedan renar jag hundens energi och tar bort cellminnet. 

Dagen efter får jag ett sms

Hej Vi hade en modigare och gladare hund med oss på morgonpromenaden idag. Där hon tidigare gått ett steg i taget och tittat bakåt där gick hon försiktigt men framåt men sen gick det bra.  Tack för att du kom till oss och hjälpte oss med så mycket.

Matte hade jag också gett healing som hade öron sus i öronen efter en hjärnskakning  för ett tag sedan.  Sist jag hörde av henne var det ännu tyst i öronen.

sept 2019

Kan man få kontakt med en avliden

En otrolig berättelse från andra sidan

En mycket lessen kvinna ringde mig för några år sedan hennes älskade son har gått bort mycket tragiskt.

Han hade mått psykiskt dåligt en längre tid och hjälpen han hade fått var så där. Han fick dock träffa en läkare som skrev ut en medicin vi kan kalla den X1. 

Den tabletten skrevs oftast ut en period och patienten mådde  bättre men sämre på ett annat sätt.

Jag ber henne tänka på sonen och jag får hans namn Tomas.  Efter en stund kommer bilderna och känslorna.

Jag känner illamående och kissnödig. jag får känslan av att ta mig mot toaletten men jag ramlar i hallen och blir liggande.

Hans mor bekräftar att dom hittade honom avliden i hallen på väg till toan.  Han ger mig orden mamma vad hände, och han vet inte om att han är död. Jag hjälper honom över till den eviga vilan den plats som har  så många namn.

Vi har ofta kontakt mamman och jag och Tomas blev som en "vän". Jag och en väninna var på konsert med Jerry Williams  på höga kusten och jag kände att han var med. Nästa gång jag pratade med mamman så berättade jag om känslan. 

Åh Varja han älskade Jerka han skulle åka med sin far på en spelning men så blev det inte. 

Vi fick mycket bekräftelser från Tomas. Jag fick se nyckelpigor bla. och under veckan hade det suttit just nyckelpigor på hans gravsten. Nu ringer mamman någon gång per år för att höra om Tomas. Sist vi pratade bad han henne att släppa taget och gå vidare. Det som har hänt har hänt och jag har det bra nu. Låt mig nu leva kvar i ert minne jag finns alltid med er.

Tomas hade en önskan att hans mamma skulle informera om vad som har hänt och hon gick med i en förening för just sådant som hade hänt just för psykiskt  sjuka ungdomar.

Det är inte alltid man får kontakt med den avlidne och det kan bero på olika saker att jag inte får det jag behöver för att plocka ner energin eller att du inte är mogen för att få svar. Lättast är när jag har en bild på personen att nå dom på.

Så här skrev hon: Du helt fantastiska kvinna du är superseriös och klockren i dina tolkningar från andra sidan. Jag har fått en enorm bra kontakt och vet att det stämmer. Jag vet till 100% att det är min älskade son som meddelar sig genom dig.

Birgitta i Östersund

Vi provade på något nytt i butiken

Gör det ni också !

Näbbar och Klor i Sollefteå

Hej kollegor

Vi är djurbutiken i Sollefteå vi har börjat ta in medium Varja för att kommunicera med djur och det har blivit  mycket populärt.

Det är spännande och vi har lärt oss att se saker i en annan synvinkel bla nerifrån golvet/marken och uppåt.

Det är spännande och kul.

 Prova ni med hon är duktig.

Följ oss på Facebook

Hälsar Anneli & Jörgen 

      med personal 

 tele butiken 0620-160 60 

e-post   nabbar.klor@telia.com

Djurkommunikation

Att få hjälp med översättning hur djuret mår eller vill ha förändringar.

Det kan vara så att ägaren behöver göra en förändring för att djuret skall må bra..

Kan Du inte ta med djuret så kan du ta med en bild på djuret så jobbar hon via den och dig. 

Hur hon gör ?

Det kan vi inte svara på men det fungerar.

Prova med nyfikenhet och lyssna till hennes frågor och svar så får Du bästa resultat av kommunikationen.Djur sorg

Det värsta kan hända och vi djurvänner kan må riktigt dåligt och att bära frågor som varför eller bara ordet förlåt kan vara jobbigt nog.

 Nu i höst hjälpte Varja en ägare som förlorat sin älskade ungkatt i en bilolycka i somras. Hon berättade vad som hänt , under operationen och hur katten var i livet. Det var så skönt att få ta ett nytt farväl efter att ha fått tagit ett så jobbigt beslut att det tyvärr inte går att rädda honom till ett bra liv igen. Ägaren fick svar på sina frågor och Varja gav ägaren en varmare känsla runt hjärtat så sorgen inte är lika tung att bära utan nu kan hon sörja på ett annat sätt  och veta att nu är han i katthimlen och att han har det bra trots allt.  "En katt saknad för evigt"

Även större djur vill prata


Jag tror att alla djur har något att säga oss människor mer eller mindre. Genom att lära sig deras rörelse språk kan vi förstå om något är är bra eller dåligt. Därför måste vi tänka på vad vi säger i känsla och i bild. 

Våga fråga vad som är fel och lyssna in eller känn svaret. Djuret kanske inte levererar svaret på en gång och det kan till och med vara så att ägaren måste lämna rummet för att djuret vill inte såra sin ägare. 

Så tänk på vad Du säger till ditt djur Ko, häst, katt , får, fågel osv när du är med dom. Tyvärr bär många ridhästar i stallen på mycket sorg och elände som levereras över till djuret. Allt i från människans inre sorg, mobbing och annat skvaller. 

Så mitt tips till er i stallen prata med hästen om här och nu, hur fin manen är och hur kul ni ska ha på er ridtur i dag.

Många bönder har fin kontakt med sina djur dom flesta blir sedda under en hel dag.  Tyvärr finns det motsatsen oxå och jag tackar alla änglar för att jag inte har behövt möta en sådan misär jag vet inte om jag skulle orka med det fysiskt eller psykiskt.   Djuren är vår bästa vän. Att möta en kos ögon är det varmaste och kärleksfullaste man kan möta, man blir sedd med sådan ovillkorlig kärlek och det är helt obeskrivligt underbart.

Med detta vill jag informera om att det är inte bara katter och hundar som jag jobbar med utan även hästar och kor.

Corona viruset och döden

Min dotter hittade Varja och jag fick ta farväl av min avlidna morJag hittade Varja när jag var galet otröstlig. Min mamma gick bort i corona som så många andra och jag fick inte ta farväl som är det värsta som har hänt mig någonsin jag fick inte ens se henne.  Jag ville veta led hon, tyckte hon om begravningen, var hon med på den ?  Är hon med oss ?  Ja massor av frågor sitter vi med. Så som ett mirakel sitter min dotter Emma och googlar om döden och vad händer då kom Medium Varja upp. Det fick bära eller brista, jag kontaktade henne och redan en timma senare hade jag en telefon tid .Vi fick svar på många frågor inte alla men vad kan man begära det var så skönt att få veta hur hon har det och att hon höll en personal i handen när hon somnade in (men det visste vi ändå) men dom andra svaren var så klockrena.  Så har du också mist någon närstående så kontakta Varja hon är så fantastisk och jag är så glad att vi hittade henne.  Tusen tack för att Du finns !            

 Hälsar en gladare dotter Chatarina  Värmland 2020-05-07Din Titel

Här är jag på jobb med hästen Anakin. Han har problem i ryggen och tycker det är jobbigt att ha någon sittande på ryggen. Ägaren och jag har en fast kontakt och vi gör allt för denna man. Anakin har även stått i ett stall ibland ett gäng andra hästar och där många barn och ungdomar är. En sak skall man veta att hästar är inte snälla emot varandra och att hästen är som en präst dvs tystnadsplikt . Barn och ungdomar berättar för hästen hur dom mår och varför dom är lessna. Men hästen har ingen att prata med.

Så stallhästar mår dåligt för dom får aldrig gå till en psykiatriker för att avlasta sig själva.

Det jobbet gör jag bland annat.

Det här är Ziggy. Han bor i Sollefteå vilken hund !  Matte ville få veta mer om honom för han har varit med om tragiska händelser. Han var helt öppen och sände bild frekvenser i mängder.  Jag hade fullt upp med översättning till ord medans tårarna rann på mig och på ägaren. Han har placerats två i två förskräckliga hem men tredje gången gillt. Han bor i ett paradis där han är nummer ett. Ägaren har lagt ner så mycket jobb på honom och har haft gudståla mod.  

Nu är vi så tajta att när jag får en bild i huvudet vill Ziggy något. Han ringer på brukat jag säga.  Jag kontaktar matte och talar om vad han vill och oftast så stämmer det.

Här är Farkas en jakthund som har problem med sin mage som jag hjälper med alternativ medicin. Även hans självkänsla och självförtroende är svagt. Det har vi oxå byggt upp med a-medicin. Hans matte hör också av sig när han inte mår bra. Även i jakten behövde han hjälp och jag fick förklara för både ägare och hunden. 

Mitt jobb tycks i mångas ögon vara lögn och på hitt men när en ägare är med och bekräftar saker som jag inte har en aning om vad är det då?

Nu har jag hjälpt så många djur och människor i trauman att komma ur det på mitt sätt. Mitt jobb är så fantastiskt att få så många nos gosar, slickar, tassar och kramar är så fantastiskt. Jag är så fantastiskt glad över min gåva så nu kan jag hjälpa så många flera. i både sorg och glädje.